Debconf bid voor Mechelen

Gisteren heb ik besloten dat, als ik ooit die vage plannen om Debconf in België "ooit" te laten doorgaan realiteit wou laten worden, dat ik er dan maar beter iets aan deed. Dus had ik iets van "foert", en heb ik besloten om een bod te doen deze zaterdag hier op debconf13, om een debconf te organizeren in Mechelen in 2015.

Uiteraard is er veel planning nodig om Debconf te realizeren. Het is mogelijk dat ikzelf niet genoeg tijd ga hebben, maar ik ga het proberen. In elk geval heb ik zeker niet genoeg tijd om debconf helemaal alleen te organiseren.

Dus is dit een officiële roep om hulp. Als je in of dichtbij Mechelen woont (waarbij "dichtbij" verstaan moet worden als iets waarbij jij je gemakkelijk voelt voor het maken van een verplaatsing), en je zou graag bijdragen aan Debian op een niet-technische manier, dan is dit je kans. Als je graag zou willen meewerken om Debconf in Mechelen een realiteit te maken, en je hebt wel wat tijd gedurende de komende twee jaren ofzo, dan hoor ik graag van je. Zelfs als je niet zeker bent dat je genoeg vrije tijd hebt, dan nog zou ik graag van je horen—het zou wel kunnen dat we merken dat je genoeg tijd hebt (en niemand verwacht dat je hier voltijds mee bezig bent...)

Als je interesse hebt, stuur me dan een mailtje (emailadres onderaan mijn weblog), en dan zien we wel.