Geekdinner Mechelen

Ik had het al een tijdje willen doen: een geekdinner organiseren in Mechelen.

Dat ging na FOSDEM gebeuren.

Dus startte ik ergens vorige week een doodle om een datum te bepalen, en stuur ik die, eens klaar, naar de mailinglijst. En dan krijg ik een bounce.

Blijkbaar bestaat die mailinglijst gewoon niet meer. Dat is nooit aangekondigd, bevestigt ook Serge. Op de vraag waarom de lijst niet meer bestaat, heeft hij het volgende te zeggen:

hm, ja, die list. Is bij een migratie niet meegezet geweest. ik geraakte wat gefrustreerd dat niet iedereen daar op zat, en heb er toen de moeite niet voor genomen. Ik had dat doet moeten communiceren, maar was dat vergeten. Er is intussen een geekdinner op linkedin, via twitter, via de blog, .... Met al die social network zever tegenwoordig moet je gewoon over 36 media announcen :(

Nu ben ik niet echt van mening dat iemand die niet weet wat een mailinglijst is, en/of zich er niet voor kan inschrijven, de noemer 'geek' kan dragen (en dus iets te zoeken heeft op een 'geek'dinner). Maybe that's just me.

Anyway, ik doe niet aan twitter, en linkedin is ook zo maar iets. Dus via de blog dan maar:

Geekdinner! Lamot! Datums kiezen!

(Eventueel toch niet in Lamot, hangt beetje af van mogelijkheden en prijzen enzo. Moet dat nog in detail bezien. In elk geval daar vlakbij in de buurt -- de vismarkt is zowiezo redelijk gezellig)

Tot zover deze dienstmededeling.